Tavasz - Catania fonal

A boltban Catania fonalból akciós csomagokat találsz.
5, illetve 10 darab Catania fonalat lehet vásárolni csomagáron.

A dolog lényege az, hogy a raktáron levő fonalakból vásárolsz úgy, hogy csak egy hívószót, témát, érzést, bárminek nevezhetem a dolgot, lényeg az, egy megnevezést választhatsz, de a konkrét színeket nem mondhatod meg.
Catania fonalak

Például kiválasztasz egy lehetőséget az 5 darabos csomagból. Kiválasztod, 3 vagy 5 szín legyen a csomagban. Az, hogy konkrétan mely színek kerülnek a csomagba, függ az éppen akkor raktáron levő fonalaktól. Tehát nem mondhatod meg, hogy melyik kéket kéred, vagy melyik rózsaszínt.

Hmmm. Milyen színeket fogok akkor kapni? - kérdezheted. Ha láttad itt a blogban a színösszeállításokat tavalyról, akkor elhiheted, szép, egymáshoz illő színeket fogsz kapni.

Sok Catania zöld

A mindenféle szín megnevezés esetén pedig sokféle szín lesz a csomagodban.

Az áruházban a képek illusztrációként szolgálnak, ezt ott is leírom. A képeken láthatod, mennyire szép színek vannak a Catania családban.
Tavaszi színek Catania fonalból

A csomagok azért kedvezményes árúak, mert egyszerre 5 vagy 10 db fonalat veszel, és színkód szerint nem mondhatod meg, milyet kérsz. Számodra egyfelől egy kis játék ez, lehet, hogy olyan színt is kapsz, amit eddig nem ismertél, és most megtetszik, amikor élőben látod. Számomra azért előnyös, mert a fonalak gyorsabban változhatnak.

Gyere, nézz szét, válassz!
http://www.fonalbolt.com/catania_fonalak_

Megjegyzések